De Muifelbieren worden op ambachtelijke wijze op relatief kleine schaal gebrouwen. Muifelbier is altijd levend
bier want we filtreren of pasteuriseren onze bieren niet. Tevens zijn de meeste Muifels afgevuld met hervergisting op fles. Elke fles bevat daarom een depot van eiwitten en gist. Bewaar het bier rechtop
(op een koele en donkere plek) en laat het bier 24 uur rusten na vervoer.

Drink de bieren niet te koud, dat is zonde van de geur en smaak.
Tussen de 8 en 10°C komen de bieren het best tot hun recht.

Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar muifelbrouwerij@gmail.com.
Etiketten en viltjes kunnen ook via dit e-mailadres besteld worden.

Klik voor meer info over de bieren op onderstaande flessen.

Klik op een flesje voor informatie over dat betreffende bier!

COPYRIGHT 2017 BY MUIFELBROUWERIJ. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.